Illustratie

Blog: Ervaring van een dag aan boord, door Anna

Ervaring van een dag aan boord, door Anna

Anna heeft naar aanleiding van haar verblijf bij ons aan boord de volgende beschrijving van een dag met BO4 Sailing geschreven, waarvoor grote dank!

"De ochtend breekt aan, de zon verwelkomt je, een mooi moment om te starten met wat (yoga) oefeningen. Wie zegt dat je niet kunt aarden op zee? Het rustige kabbelen van de golven zorgt voor een extra dimensie. Daarna is er alle tijd voor het gulle ontbijt met fruit van het land, yoghurt en alles erbij wat erbij hoort. 

Het dek biedt zoveel plekjes om, al dan niet alleen, te genieten van het uitzicht op de afwisselende kust van Mallorca. De boeg snijdt door het blauwe water. Bij goede wind kun je in de schaduw van de zeilen dat ene lekker dikke boek uitlezen. Als de motor het overneemt soes je zachtjes weg op de luie Fatboy. Niets moet, alles mag! 

Soms neemt een stevig windje het over en zorgt voor een heel andere sensatie; de zeilen staan strak en je zet je schrap, de boot snijdt door de golven. 

Dan staat de lunch klaar, ongelooflijk hoeveel verschillende salades er denkbaar zijn, elke dag een andere verrassing op tafel. De schipper biedt aan om wat te gaan zwemmen, maar een bezoekje aan land is ook mogelijk. De dag glijdt door naar de late middag, tijd voor het borreluurtje, een beetje uitzakken en overleg over waar er gedineerd gaat worden en wat er op het menu staat.

Als de avond echt valt en de sterren verschijnen, rol je ontspannen je kooi in, waar je door de deining heerlijk in slaap wordt gewiegd.

Morgen wacht je weer zo'n eindeloze dag van rust, ruimte en puur genieten...."